“Je bent rustig en hebt mij kunnen motiveren tot mediteren. Goed voorbereid. Blij met mijn rode map waarin ik alles wat je hebt gestuurd hebt bewaard.  De afwisseling tussen meditaties en theorie heb ik als prettig ervaren. Fijne uitleg adhv de PowerPointpresentaties.”

 “Je hebt een fijne warme stem en uitstraling en zorgt voor veiligheid in de groep waardoor iedereen heel open was met delen. Tijdens je uitleg vertel je ook over je eigen ervaringen en deel je wat je mooi en fijn vindt, dit zorgt ervoor dat je de reis samen met ons maakt. Je staat niet alleen voor de groep maar ook in de groep. Dit heb ik als heel fijn ervaren. Ook het delen van filmpjes en quotes etc vond ik inspirerend.”

“Ik vind jouw manier van les geven heel prettig, rustig en duidelijk. Ook met de slides(die we ook nagestuurd krijgen) En leuk dat je eigen plaatjes inbrengt. En je motiveert mij tot mediteren omdat ik merk dat ik het in de les heel fijn vind en goed gaat ook door de bodyscan maar merk dat ik het thuis nog echt in mijn systeem moet krijgen… Het is ook heel fijn dat je tijd neemt voor het uitwisselen van ervaringen en je weet binnen een korte tijd een prettige sfeer te creëren binnen de groep waardoor je je veilig genoeg voelt om de (af en toe best heftige) oefeningen met elkaar uit te oefenen!”

“Vele inzichten, begrijpen hoe het brein werkt en een nog diepere overtuiging van de intensieve werking van meditatie, positief denken, dankbaarheid en je handelingen bewust uitvoeren en in conflictsituaties afstand nemen en op een andere manier jezelf te uiten en het communiceren. En meer duidelijkheid over de keuzes die ik wil maken.”

Natalie Noom

De Molenven 14

1531 ST Wormer

                

K.v.K. nr: 78212448

btw-id: NL003302648B48